15 TEMMUZ; EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

15 TEMMUZ; EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Okulumuz öğrencileri müdür yardımcımız Asiye GÜNEŞ Hanımefendi koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği kapsamında darbe girişiminin izlerini taşıyan yerlere bir gezi düzenledi. Öğrencilerimiz darbe girişiminde hedef alınan EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ binasını ziyaret ederek, o gece yaşananların izlerini yerinde görmüştür.

05.11.2016 1047

Geziye okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN, müdür yardımcılarımız İsmail YİĞİT, Asiye GÜNEŞ, alan şeflerimiz Derya OKUTAN, Gülnur İNAN ve öğrencilerimiz katılmışlardır. 

Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN;

15 TEMMUZ KADINLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN, NİNELERİMİZİN, DEDELERİMİZİN ÖLÜMSÜZ DESTANIDIR.

İKİNCİ ÇANAKKALE DESTANIDIR.

TÜM DÜNYAYA MİLLETİMİZ MESAJINI VERMİŞ, DÜNYAYA MEYDAN OKUNMUŞTUR.

BİR ANNE TANKIN KARŞISINA GEÇİP ;"BEN ÖLMEYE HAZIRIM, SEN BENİ ÖLDÜRMEYE HAZIR MISIN?" diyen annelerimizin eşsiz kahramanlığının gösterildiği destandır.

Yine bir hanımefendi, meslektaşımız, sınıf öğretmeni, Akıncı üssü mevkiinde Derya OVACIK;

Ellerinde TÜRK bayraklarıyla beklerken vur emrini duyan, 18 yaşındaki genci kurtarmak için kendini üzerine atan, ilk kurşuna hedef olan, yaralanan,  tekrar başını kaldırdığında alçaklar tarafından ikinci kurşuna maruz kalan, ve bacağını kaybeden..... 

Ama o cesur, o kahraman insan; "Vatan için, bir bacak! hiç önemli değil. Biz oraya canımızı vermeye gittik. Bir bacak hiç önemli değil. Biz oraya canımızı vermeye gittik. Elhamdülillah.Demokrasi savaşıydı. diyor. Hastanede gözünü açtığında VATANIM!" diyor....

İstiklalimizi ve istikbalimizi emanat edeceğimiz gençlerimiz vatanımızı, bayrağımızı, cumhuriyetimizi ilelebet, kayıtsız şartsız sonsuza dek sahip çıkacak ve ölümüne her zamankoruyacaklardır.