15 TEMMUZ:CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ

Okulumuz öğrencileri müdür yardımcımız Asiye GÜNEŞ Hanımefendi koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği kapsamında darbe girişiminin izlerini taşıyan yerlere bir gezi düzenledi. Öğrencilerimiz darbe girişiminde hedef alınan CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ´ni ziyaret ederek, o gece yaşananların izlerini yerinde görmüştür.

05.11.2016 1129

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde okul müdürümüz  Oktay ÇALIŞKAN 15 Temmuz Gecesi tankların önünde, bombalanan köprülerin üzerinde okulumuz öğretmenleriyle o gece saat 03:30´da yaşananları ve mücadeleleri anlattığında yaşananların son derece üzüntü verici olduğu ifade ederek, duygu dolu anlar yaşandı.  "Demokrasi ve milli iradeyi hedef alan hain kalkışma hareketi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde, meclisimizdeki tüm siyasi partilerimizin birlik ve beraberliği ile, güvenlik kuvvetleri ve halkımızın kahramanca ve eşsiz mücadelesi ile engellendi. Selalar, ezanlar, gece boyunca gösterilen eşsiz ve kahramanca mücadele ile günlerce meydanlardaki halkımızın nöbetiyle millet darbeyi yendi, millet tankları, uçaklardan atılan bombaları büyük bir imanla, inanmışlıkla, ellerimizdeki ayyıldızlı bayrağımız ile büyük bir mücadele göstererek darbeyi yendi" dedi.