15.DÖNEM MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

15.DÖNEM MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

15.dönem mezuniyet töreni muhteşem törenle yapılmıştır. Nermin Tendürüs AKSİN, Ayşe Yiğit TERTEMİZ, Nilay MUTLU, Emine SERİN, Şenol SARICA, Ertan KÖTEK, Gülnur İNAN, Emine ÖZEN, Lütfullan ÜNLÜVER, Zuhal E.MAKİNE, Aydın YILMAZ, Mehmet YAMAN ve müdür yardımcımız İsmail YİĞİT´e  teşekkür ediyoruz.

25.06.2016 2349

 

15.Dönem mezuniyet töreni okulumuz spor salonunda veli, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 16 Haziran günü gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu okulumuz öğretmenleri Nermin Tendürüs AKSİN ve Emine SERİN öğretmenlerimizin yaptığı program İstiklâl Marşı ve saygı duruşuyla başladı.

Açılış konuşmasını okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN´ın yaptığı törende, okul birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerini coşkuyla yerleştirdiler. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edilirken, sportif başarı elde eden ve YGS de derece yapan öğrencilerimiz de ödüllendirildi. Öğrencilerimize temsili diplomalarını sınıf rehber öğretmenlerimiz verirken velilerimiz oldukça heyecanlıydılar. Programın teknik yönetimini yapan öğretmenimiz ŞENOL SARICA koordinesinde mezuniyet andını yapan öğrencilerimiz büyük bir coşkuyla keplerini sonsuzluğa atarak duygularını ölümsüzleştirdiler.