2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TAMAMLANDI

Okulumuz öğretmenleri yaz dönemi mesleki eğitim çalışmalarını tamamlayıp tatile süreci başlamıştır. Tüm öğretmenlerimize özverili çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyoruz.

02.07.2016 1549

Tayini çıkan Matematik Öğretmenimiz Ayşe YILMAZ´a çiçek ve plaket takdim edilmiştir.

Tayini çıkan Coğrafya Öğretmenimiz Ali Rıza Talay´a çiçek ve plaket takdim edilmiştir.

Tayini çıkan Sigortacılık Öğretmenimiz Cemil TAŞ´a çiçek ve plaket takdim edilmiştir.

2 yıl izne ayrılan öğretmenimiz ŞULE GÜNDÜZ´e   çiçek ve plaket takdim edilmiştir.

Okul müdürü olarak atanan müdür yardımcımız Özlem ATİK´e  çiçek  takdim edilmiştir.

Emekli olan öğretmenimiz Mehmet KOÇER beyefendiye çiçek ve plaket takdim edilmiştir.

Sosyal faaliyetleri başarılı bir şekilde yürüten Ertan KÖTEK ve Nihal RAPUROĞLU öğretmenlerimize plaket takdim edilmiştir.