ALAN ŞEFİMİZ GELİŞEN ve BÜYÜYEN TÜRKİYE´MİZİN ENDÜSTRİ 4.0 PANELİNDE

Ankara Sanayi Odası(ASO) 1´nci Organize Sanayi Bölgesi´nde 26.09.2016 tarihinde gerçekleşen,

Ankara Sanayi Odası ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen, Mesleki ve Teknik Eğitimde 4.0 Paneline

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Derya OKUTAN katılmıştır.

09.10.2016 510

Endüstri  4.0 Paneline Etimesgut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de katıldı.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Derya OKUTAN katılmıştır.

4. Sanayi devrimi olarak nitelendirilen  Endüstri 4.0 konulu, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü´nün ASO ile işbirliği içinde gerçekleştirdiği panele Türkiye´nin farklı illerinden 400 teknik öğretmen ve idareci katılmıştır.

Eğitimde endüstriyel gelişime destek vermek için toplanan tüm eğitimciler görüşleriyle uzman konuşmacılardan Dijital Sanayi devrimi, Sanayinin dijitalleşmesi anlamına gelen Endüstri 4.0 konusunda bilgi edinmişlerdir.

Panelin sonlanmasının ardından Tüm Eğitimci misafiler ASO Teknik kolejini de gezmişlerdir.