ATIK PİL KAMPANYASI: ÖĞRENCİLERİMİZİN SİNEMA KEYFİ

Atık pil kampanyası kapsamında birinci olan 10A sınıfı, 2.olan 10B öğrencilerinden 10 öğrenci, üçüncü olan 10F sınıfı öğrencilerinden 3 kişi olmak üzere 53 öğrencimiz öğretmenimiz Meral Güney KARLIDAĞ koordinesinde, müdür başyardımcımız İlhan İLHAN ve destek personelimiz Emine USLU ile birlikte 1 Nisan günü GÜVERCİN UÇUVERDİ filmine götürülmüşlerdir.

04.04.2015 1523

Etkinliğe ayrıca öğretmenimizin minik kahramanı Rüzgar Güney KARLIDAĞ ve eşleri Kenan KARLIDAĞ da katılmışlardır.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

MERAL GÜNEY KARLIDAĞ OKULUMUZ SİNEMADAMERAL GÜNEY KARLIDAĞ OKULUMUZ SİNEMADA
MERAL GÜNEY KARLIDAĞ OKULUMUZ SİNEMADA