BAYRAM ANIL ESER; TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Okulumuz 11C BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ALANI öğrencisi BAYRAM ANIL ESER okul sporları turnuvasında ANKARA birinciliğinden sonra Çorum'da düzenlenen  bölge  müsabakalarında da ikincilik elde ederek  TÜRKİYE  ŞAMPİYONASI  finallerine katılım hakkı sağlamıştır.. Öğrencimizi tebrik ederiz. Türkiye  Şampiyonası   müsabakalarında başarılar dileriz. Öğrencimizin antrenörü 2018 mezun öğrencimiz FATİH İZGİ Hocamızı da tebrik ederiz.

22.04.2023 122

ANKARA MÜSABAKASI