BÜRO YÖNETİMİ MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZDA

Büro Yönetimi Alan Şefi Gülnur İNAN koordinesinde mezun öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek, alan öğrencilerine paylaşımlarda bulunmuşlardır.

09.12.2015 2173

2013 mezunu öğrencilerimiz Özgür POLAT ve Ezgi SAĞLAM´ın öğrencilerimiz ile buluşması.

Özgür POLAT Süleyman Demirel Üniversitesi çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde okuyor ve siyasal bilgiler Fakültesinde de yan dal yapıyor.

Öğrencilerimize, bu okulu nasıl kazandığını ve okulu hakkında bilgiler verdi.Öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.
Ezgi sağlam Hacettepe Üniversitesi Tıbbi tanıtım ve pazarlama mezunu olup, Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliğini okuyor.
Okuduğu bölümlerin tanıtımını yapan öğrencimiz aynı zamanda tercih yaharken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsetti.

Programı koordine eden alan şefimiz Gülnur İNAN´a ve mezun öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamlarını diliyoruz.

BÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİBÜRO YÖNETİMİ