BÜRO YÖNETİMİ MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZDA

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümünde okuyan öğrencilerimiz 12.sınıf öğrencilerimizle buluşması. Büro Yönetimi Alan Şefi Gülnur İNAN koordinesinde mezun öğrencilerimiz bu sene ikinci organizasyonla okulumuzu ziyaret ederek, alan öğrencilerine paylaşımlarda bulunmuşlardır.

29.12.2015 1132

Öğrencilerimize, bu okulu nasıl kazandığını ve okulu hakkında bilgiler verdiler. Öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Okuduğu bölümlerin tanıtımını yapan öğrencimiz aynı zamanda tercih yaharken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsetti.

Programı koordine eden alan şefimiz Gülnur İNAN´a ve mezun öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamlarını diliyoruz.