<FONT COLOR= Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz STEM Eğitimi Seminerinde" class="rounded mx-auto d-block img-fluid">

Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz STEM Eğitimi Seminerinde

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Derya OKUTAN 22-23-24 Şubat 2017 tarihlerinde Ankara´nın farklı semtlerindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan 81 Meslek Öğretmeninin katılımıyla Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde gerçekleşen  STEM semineri´ne katılmıştır.

05.03.2017 570

Seminerin konusu: Sorgulayan, Araştıran, Üreten ve Yeni Buluşlar icad eden bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan yeni eğitim modeli olan STEM eğitim modelidir. STEM(Science-Technology-Engineering-Mathematic) eğitim sistemi Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik bilimlerinin eğitimlerini teoride bırakmayarak proje temelli eğitim ile hayata geçirmeyi planlayan ve bu şekilde öğrencilerin hem sıkılmadan eğlenerek öğrenmelerini hem de ileride daha üretken bireyler olmalarını sağlayan bir sistemdir.