<font face=MÜNAZARA ETKİNLİĞİ" class="rounded mx-auto d-block img-fluid">

MÜNAZARA ETKİNLİĞİ

Okulumuz 10/E sınıfı ve 11/E sınıfı öğrencileri arasında teknoloji kullanımı, teknolojinin faydaları ve olumsuz etkileri üzerine münazara etkinliği yapılmıştır.  Rehber öğretmenlerimiz tarafından koordine edilen etkinlikte öğrencilerimizin performansları bizleri gururlandırmıştır.

05.03.2017 937

Münazara kişilerin bir fikri savunması için yapılan etkinliktir. Savunulmayan fikirler yok olup gider. Okulumuzda düzenlenen münazara etkinliğinin konusu "Kitle İletişim Araçlarının Etkileri" dir. Günümüz dünyasında insanlar arası etkileşim kitle iletişim araçlarıyla sağlanmaktadır. Çağımızda kitle iletişim araçlarını kullanmayan neredeyse yoktur. Günlük hayatımızda,  kitle iletişim araçları kaçınılmaz haberleşme aracı, bilgi alma ve paylaşma platformu haline gelmiştir. Bununla birlikte kitle iletişim araçlarının yararları ve zararları en çok tartışılan konulardan biridir. Kitle iletişim araçlarının kullanımı acaba faydalı mıdır zararlı mıdır? Okulumuz bilişim sınıfı öğrencileri bu konudaki fikirlerini münazara etkinliğinde dile getirmişlerdir.