GURUR; 6 PROJE 6 KALİTE ETİKETİ

Avrupa Okul Ağı platformuna bağlı olarak faaliyetlerine devam edecek olan eTwinning, öğrenci, öğretmen ve okullar arasındaki işbirliğine dayanarak pedagojik yenilikleri, metot ve materyalleri bir proje ile paylaşmayı ve katılımcıları geliştirmeyi hedeflemektedir. Gerçekleştirilen proje kapsamında yürütülen etkinliklerin başarı ile tamamlanması, ortak bir ürüne katkıda bulunulması halinde ise öğretmen ve öğrenciler ulusal veya uluslararası kalite etiketiyle ödüllendirilmektedir. Okulumuz eTwinning proje çalışmaları kapsamında 2021 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM yılında 6 ULUSAL KALİTE ETİKETİ almıştır. Öğretmenlerimiz SİBEL UÇAK, SERPİL ÇALĞAN, TÜLAY TUNCER, H.NESLİHAN TUFAN, AYŞE TAŞ, HAMİT KORKMAZ, SELİM YEŞİLGÜL meslektaşlarımızı, öğrencilerimizi tebrik ederiz; teşekkürlerimizi ve saygılarımızı snarız.

10.08.2022 800

PROJE SENE BAŞI TOPLANTISI

SELİM YEŞİLGÜL ÖĞRETMENİMİZLE       HAMİT KORKMAZ ÖĞRETMENİMİZLE

AYŞE TAŞ ÖĞRETMENİMİZLE 1                 AYŞE TAŞ ÖĞRETMENİMİZLE 2