HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK

Okulumuzda Dünya Engelliler Günü kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü oyuncuları Beden Eğitimi öğretmenimiz Mahmut KEMAL OKUR koordinesinde öğrencilerle buluşturularak etkinlikler düzenlendi.

06.12.2015 1120

ETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU  LİSESİ'NDE

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

"HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK!

Okulun kapalı spor salonunda Ampute futbol takımıyla bir araya gelen öğrenciler karşılıklı olarak hem futbol hem de tenis maçları yaptılar. Süper Lig hakemliği yapan Beden Eğitimi öğretmenimiz Serkan TOKAT'ın futbol maçını yönettiği gösteride öğrencilerimiz ve misafirlerimiz keyifli anlar yaşadılar.

Öğrenciler de etkinliklere bizzat katılarak sporcularla empati sağladılar. Okul müdürü Oktay ÇALIŞKAN gazilerimize çiçek takdim ederek; "Gazilerimizi ve sporcularımızı sevgi ve saygıyla anıyoruz. Öğrencilerimizle yapmış oldukları etkinlikten dolayı kendilerini teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onları tanıdığımız için, buraya geldikleri için çok mutluyuz." diye konuştu.

Başta müdür yardımcımız Özlem ATİK Hanımefendinin olmak üzere tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Mutlu, huzurlu ve engelsiz bir dünyayı, sevdiklerimizle birlikte paylaşmayı Yüce Rabbimizden temenni ederiz.