KUT'ÜL AMARE ZAFERİ

Devleti Aliyei Osmaniye ordusunun Birinci Dünya Savaşı´nda, Çanakkale´den sonra en büyük zaferi olan Kut´ül Amare Zaferi´nin 107. yıldönümü. Osmanlı ordusu, Bağdat´ı ele geçirmek isteyen İngiliz ordusunu Irak´ın Kut bölgesinde kuşattı ve 29 Nisan 1916´da büyük bir zafer elde etti. 107 yıl önce bugün sonuçlanan kuşatma sonrasında İngilizlerin 6'sı general, 476'sı subay olmak üzere toplam 13 bin 309 askeri esir alındı. Kutül Amare programı okulumuz Adalet Alanı zümre öğretmenleri koordinesinde öğrencilerimizle hazırlanmıştır.

13.05.2023 151

13-05-2023KUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİKUTÜL AMARE  ZARERİ

KUTÜL AMARE

KUTÜL AMAREKUTÜL AMAREKUTÜL AMAREKUTÜL AMARE