MESLEĞİM VE BEN

Okulumuz 12.sınıflar rehber öğretmeni Nilay MUTLU hanımefendi tarafından 12.sınıf  ve 11.sınıf öğrencilerine sınıflar bazında ÖSYS ile ilgili tanıtım seminerleri, sağlıklı yaşam becerileri seminerleri yapılmıştır. Öğrencilerimize bilgilendirici broşürler dağıtılmıştır. Ayrıca MESLEĞİM VE BEN panosu hazırlanmıştır.

23.10.2015 1701

ÖSYS SEMİNERÖSYS SEMİNERÖSYS SEMİNERÖSYS SEMİNER

SAĞLIKLI YAŞAM BECERİLERİ

Rehberlik Servisi öğretmenlerimiz sağlıklı yaşam becerileri ve ÖSYS sistemleri hakkında broşürler hazırlayıp velilerimize dağıtmışlardır. Ayrca sınıfı bazın da da çalışmalar devam etmektedir.

1) SAĞLIKLI YAŞAM BECERİLERİ

2) YGS-LYS ÖSYS Broşürleri

3) BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖSYS ALAN BROŞÜRÜ

4) BÜRO YÖNETİMİ ÖSYS ALAN BROŞÜRÜ

5) MUHASEBE FİNANSMAN  ÖSYS ALAN BROŞÜRÜ

6) PAZARLAMA VE PERAKENDE ÖSYS ALAN BROŞÜRÜ

Çalışmalarından dolayı rehber öğretmenimiz Nilay Hanım´a, Burçin Hanım´a ve Halide Hanıma teşekkürlerimizi sunuyoruz.