ÖĞRENCİLERİMİZE SEMİNER VERİLDİ

11.sınıf öğrencilerimize 26 Mart günü okulumuz konferans salonunda "Çoklu Zeka Semineri" sunumu yapılmıştır.

28.03.2015 1114

Çoklu zeka teorisi, bütün öğrencilerin sahip oldukları doğal ve gizil güçlerini, potansiyellerini ve yeteneklerini bulmayı ve onları geliştirmeyi vurgulayan bir eğitim felsefesi ortaya atmaktadır. Bu yönüyle çoklu zeka kuramı, öğrencilerin sahip oldukları yetenekleri, ilgileri ve istidatları hakkında anlayış geliştirmek ve tartışmak için eğitimcilere ortak bir dil sunmakta bir yandan da öğrenme potansiyellerini yükseltme fırsatı sunarken, diğer yandan kendini tanıma, kendine güven, etkili iletişim kurma gibi kişisel ve sosyal pek çok alanda öğrencilerin gelişimi için destek verilebilmektedir.