ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTISI

2020 2021 Egitim Öğretim Yılı ikinci dönem başı öğretmenler kurul toplantısı 9 Şubat Salı günü saat 11:30 çevrimiçi olarak yapılacaktır.

08.02.2021 665

GÜNDEM MADDELERİ

1) Açılış Yoklama.

2) Okul Müdürü Oktay ÇALIŞKAN'ın gündem maddeleri üzerine açıklamaları, açış konuşması, ilave edilecek gündem maddesi teklifli

3) Anayasamızın eğitim ile ilgili (42,58,59.m) maddelerinin okunması, 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunun 1-14.`ü  Maddelerinin okunması, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 7,15,26,27 ve 125.`i Maddelerinin okunması

4) Atatürk ilke ve inkılaplarının derse ve konulara göre Atatürkçülük konularının derslerde işlenilmesi

5) Öğretmen atamaları ile yeni gelen öğretmenler ve aramızdan ayrılan öğretmenler hakkında bilgi verilmesi.

6) Bir önceki dönemin değerlendirilmesi, ortak sınavlar, proje-performans, uzaktan eğitim

a) Sorumluluk sınavları

b) 2.dönem yazılı sınavlar

c) Proje ve performanslar

7) 08-12 Şubat 2021 Mesleki Çalışma Programı hakkında bilgi verilmesi.

8) Öğrenci başarılarının ve online derslere katılımların görüşülmesi. Başarı artırıcı tedbirlerimiz. Öğrencilere yapılacak donatım destekleri.

9) İstenen başarı düzeyine ulaşamayan ve online derslere katılamayan öğrencilerin yetiştirilmesi için yapılacak çalışmalar.

10) Uzaktan Eğitim ve hibrit eğitim hakkındaki görüşlerin paylaşılması.

11) Okul rehberlik hizmetleri

12) Zümre toplantı tarihlerinin ve tutanaklarının teslim tarihinin belirlenmesi.

13) II. Dönem veli toplantı tarihinin belirlenmesi.

14) İş sağlığı ve güvenliği, uzaktan eğitim sonrasında yapılacak psikososyal çalışmalar.

15) Sınıf rehber öğretmeni görevlendirmelerinin ve sosyal kulüplerin etkinliklerinin gözden geçirilmesi.

16) Belirli gün ve haftalarla ilgili faaliyetlerin gözden geçirilmesi.

17) Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi hakkında bilgi verilmesi. Yapılacak çalışmaların planlanması.

18) I. Dönem oluşturulan komisyon çalışmaları

19) İşletmelerde Mesleki Eğitimi, Koordinatörlük görevlerin, mesleki açık lise, staj devlet katkı paylarının görüşülmesi.

20) Tübitak 4006, etwenning, kalkınma ajansı, patent marka, ab proje çalışmaları, 2021 YKS, 2021 Bursluluk sınavı

21) Okulumuz Temiz Belgesi çalışmaları

22) Öğretmenlerimizin rapor ve izin işlemleri.

23) Okula gelen tatil süreci resmi yazıların paylaşılması

24) Dilek ve temenniler