Öğretmenlerimiz Seminerde

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Derya OKUTAN ve İngilizce öğretmenimiz Hüsne Neslihan TUFAN 28/12/2016 Çarşamba günü Gazi Mesleki Eğitim Merkezi´nde düzenlenen e-twinning: ´Öğrencilerimizin, Eğitim ve Öğretimine katkı sağlayacak yararlı  proje konularında Avrupadaki gönüllü okullar ile proje ortaklıkları kurularak online iletişim yoluyla projelerin gerçekleştirilmesi´ konulu seminere katıldılar.

29.12.2016 592

Seminerin ilk yarısında e twinning projelerinin yapısı, işleyişi ve sonuçları hakkında, konusunda uzman eğitimciler tarafından bilgi verildi. Tüm eğitimci arkadaşların e twinning portalına üye olup projeler geliştirebilecekleri ve eğitime katkı sağlayabilecekleri konuşuldu.

Seminerin ikinci yarısında, Microsoft yazılım uzmanı, bu tip projeler geliştirmek isteyen öğretmenlere proje geliştirme aşamasında yardımcı olabilecek yeni ücretsiz Microsoft yazılımları olan Skype Business, One Note, One Drive ve Office 365 vs. hakkında tanıtıcı bilgiler sundu.