OKUL MÜDÜRÜMÜZ OKTAY ÇALIŞKAN´IN YILSONU MESAJI

2016-2017 eğitim öğretim yılını tamamladığımız bugün, tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor; öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlık ve huzur içerisinde bir tatil süreci geçirmelerini diliyorum.

11.06.2017 317

2016/2017 Eğitim Öğretim yılında örgün eğitim, akşamları açık lise, haftasonları yetiştirme ve destekleme kursları sürecini sağlıklı, huzurlu ve güven içerisinde başarılarla sona erdirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı değerli öğretmenlerimizi ve ekibimi kutluyor, teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

11-06-2017