PROJEMİZ KABUL EDİLDİ; TEŞEKKÜRLER EBRU ÖZBEK, ERTAN KÖTEK,NİHAL RAPUROĞLU ÖĞRETMENLERİMİZ

PROJEMİZ KABUL EDİLDİ; TEŞEKKÜRLER EBRU ÖZBEK, ERTAN KÖTEK,NİHAL RAPUROĞLU ÖĞRETMENLERİMİZ

Gençlerimiz için daha iyi hayat şartları ve yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, hayaller gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programları projemiz(enbüyükprojemiz) kabul edilmiştir. Okulumuzun muhteşem proje yazarları EBRU ÖZBEK,ERTAN KÖTEK,NİHAL RAPUROĞLU değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız öğretmenlerimiz.

12.12.2019 471

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Fikir sizden uygulama sizden" sloganıyla yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında gerçekleştirilen 2019-I Özel Çağrısı sonuçlandı.

Toplamda 1001, liselerden ise 442 projenin desteklenmesine karar verilen başvurulardan, okulumuz tarafından başvurusu yapılan "Okulumu Seviyorum Geleceğe Yürüyorum" isimli projemizin de desteklenmesine karar verildi.

Projemiz kapsamında okulumuzda okuyan öğrencilerle birlikte fiziksel aktivite, egzersiz ve spor, kültür ve sanat; gönüllülük, temaları kapsamında atölye çalışmaları, huzurevi ziyaretleri, barınak ziyaretleri, sergi, konser, yarışma, turnuva, gezi ve eğitimler düzenlenecektir.

Aktif olarak 148 kız, 264 erkek öğrencimizle yürütülecek olan projemize dolaylı olarak ise tüm öğrencilerimizin dâhil edilmesi hedeflenmektedir.

Proje kapsamında öğrencilerimizin;

Kişisel ve toplumsal yönden sağlıklı ve mutlu; iyi ahlaklı; dengeli bir kişilik sahibi; yapıcı, yenilikçi ve üretken; millî kültür değerlerini ve demokratik hayatın temel ilkelerini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması,

Grup ve takım etkinlikleri yoluyla başkalarıyla sosyal ilişkide bulunarak onlarla anlaşabilmeleri, her yaş ve kitleden kişilerle sağlıklı bir işbirliği açısından gelişmiş bireyler hâline gelmelerinin sağlanması,

Sorumluluk sahibi, toplumsal ve kurumsal aidiyet duyguları; empati, hoşgörü ve yardımseverlik bilinçleri gelişmiş bireyler hâline gelmeleri,

Millî ve manevi değerlerine bağlı, birlik ve beraberlik bilinçleri gelişmiş, geleceğe umutla bakan bireyler hâline gelmeleri,

Geçmişlerinden aldıkları mirasın bilincinde geleceklerini inşa eden bireyler hâline gelmeleri,

 

Özel eğitim sınıfında okuyan 4 öğrencimizin ise sosyal hayatın içine daha fazla dahil olmalarının sağlanması ve gerçekleştirilecek sergiler ile de bu bireyler hakkında toplum ölçeğinde farkındalık sağlanmasına yönelik çalışmalar yürütülecektir.

12-12-201912-12-201912-12-201912-12-201912-12-201912-12-2019