SORUMLULUK SINAVI 21-29 HAZİRAN

2021 HAZİRAN dönemi sorumluluk sınavına 10. 11. 12. ve beklemeli sınıf öğrencileri alt sınıflardan sorumlu olduğu derslerden gireceklerdir. Ayrıca 12.sınıf öğrencilerimiz son sınıf derslerinden de sorumluluk sınavlarına girebileceklerdir. Öğrencilerimizin mezun olabilmeleri için bu sınavlara mutlaka girmeleri gerekmektedir. Gerekli hassasiyet göstermeniz önemle rica olunur.

15.06.2021 1475

(DİKKAT: BİLGİ AMAÇLIDIR, RESMİ KAYIT OLARAK EOKUL VERİLERİ DİKKATE ALINIR.)

SORUMLULUK SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

SORUMLULUK SINAVI ÖĞRENCİ LİSTESİ

ÖĞRETMEN GÖREVLERİ

NOT: 9.SINIFLAR EYLÜL AYINDA SORUMLULUK SINAVLARINA GİRECEKLERDİR.

Dikkat edilecek hususlar:

1. Sorumluluk sınavı olmayan öğrenciler salonlara/okula alınmayacaktır. Velilerimiz de okul dışında bekleyeceklerdir.

2. Maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet edilmelidir.

3. Her derslikte öğrenci sayısı 18'i geçmeyecektir. Seyreltilmiş olarak sınav yapılacaktır.

4. Sınav esnasında öğrencilerin birbirlerine kalem, silgi vb. araç gereçleri alıp vermeleri yasaktır.

5. Herhangi bir sebeple sınav salonundan çıkan öğrenci tekrar sınav salonuna alınmayacaktır.

6. Sınav aralarında öğrenciler okul içerisinde bulunamayacaktır. Okul bahçesinde sosyal mesafeye dikkat edilecektir.

7. Sınavı biten ve başka sınavı olmayan öğrenciler okuldan çıkıp evlerine gideceklerdir, okulda zaman geçirmeyeceklerdir.

8. Sınav süresince sınav alanları havalandırılacak, her sırada 1,5 metre mesafe ara ile bir öğrenci oturacaktır.

9. Sınav için okulda bulunulan zaman boyunca tüm öğrenciler sosyal mesafeye dikkat edecektir.

10. Sınav saatinden 15 dakika önce ilgili gözetmenler tarafından liste okunarak öğrenciler dersliklere yerleştirilecektir. Sınavlar için 1.kat derslikleri kullanılacaktır.

Unutmayın tüm uyarılar ve alınan tedbirler siz kıymetli öğrencilerimizin sağlığı içindir.

15-06-2021

15-06-202115-06-202115-06-202115-06-202115-06-2021