TÜBİTAK 4006 STANT RESİMLERİ (190 RESİM)

TÜBİTAK4006 BİLİM FUARINDA okulumuz 33 projeyle birbirinden güzel projelerle sunumlarını gerçekleştirdi. Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenimiz Nihal RAPUROĞLU ve resim öğretmenimiz Ertan KÖTEK koordinesinde hazırlanan ALTIGENSORUMATİK TÜBİTAK il fuarına seçilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenelerimizi, öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini dilerim.

12.05.2016 1146

1-AÇILIŞ PROTOKOL RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ(160 RESİM)

2-OKUL MÜDÜRÜMÜZ OKTAY ÇALIŞKAN STANT ZİYARET RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ(220 RESİM)

3-TÜBİTAK GÖZLEMCİ STANT ZİYARET RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ(70 RESİM).

4-TÜBİTAK STANT RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ(190 RESİM).

5-TÜBİTAK KAPANIŞ PROGRAMI RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ(170 RESİM ).

STANTLARIMIZ

MUHASEBE FİNANSMAN ALANI STANTLARI

BÜRO YÖNETİMİ ALANI STANTLARI

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI STANTLARI

PAZARLAMA PERAKENDE ALANI STANTLARI

SPOR STANTLARI

GÖRSEL SANATLAR STANTLARI

GERİDÖNÜŞÜM STANTLARI

İNGİLİZCE STANTLARI

REHBERLİK SERVİSİ STANTLARI

Stantlarda görev alan öğrencilerimiz başarılı görsel ve sunumlarıyla tüm ziyaretçilerin beğenisini kazanmışlardır. Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenimiz Nihal RAPUROĞLU ve resim öğretmenimiz Ertan KÖTEK koordinesinde hazırlanan ALTIGENSORUMATİK TÜBİTAK il fuarına seçilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenelerimizi, öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini dilerim.