YAZILI YILDIZLARIMIZ

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem Coğrafya-Matematik-Fizik-Biyoloji dersi 9.sınıflar yazılı yıldızlarımıza okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN tarafından belgeler verilmiştir. Tüm öğrencilerimizi, değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamlarını diliyorum.

11.12.2015 1724

Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN, 9.sınıf coğrafya yıldızlarına öğretmenimiz Dilek TEKŞEN hanımefendilerle birlikte belgelerini takdim ettiler.

Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN, 9.sınıf fizik yıldızlarına öğretmenlerimiz Emine ÖZDEN hanımefendilerle birlikte belgelerini takdim ettiler.

Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN, 9.sınıf biyoloji yıldızlarına öğretmenlerimiz Sibel UÇAK ve Ergül ÖZKURT hanımefendilerle birlikte belgelerini takdim ettiler.

Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN, 9.sınıf matematik yıldızlarına öğretmenlerimiz Ebru SAYDAM ve Şule GÜNDÜZ hanımefendilerle ve Süleyman GEBENLİ öğretmenlerimizle birlikte belgelerini takdim ettiler.