15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ

Okulumuz ETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ´nde 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ etkinlikleri planlı ve programlı bir şekilde VATAN, MİLLET, BAYRAK, DEVLET sevgisi temalı olarak yapılmakta, tüm öğrencilerimize DEMOKRASİ, ADALET, CUMHURİYET, MİLLİ DURUŞ  bilinci verilmektedir.

26.10.2016 7185

NOT: MEB 07/09/2016 Tarih ve 9580952-2016/18 Sayılı Genelge Doğrultusunda Yapılan Çalışmalar;

1. Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN tarafından 19 Eylül okul açılış gününde 15 TEMMUZ temalı bir açılış konuşması yapıldı. Resimler İçin Tıklayınız.

2. Tüm sınıflarda ilk ders MEB tarafından hazırlanan "işgal" isimli broşür öğrencilere dağıtıldı. Resimler İçin Tıklayınız.

3. Okulumuz tarafından hazırlanan 15 Temmuz kokartları öğrencilerimize dağıtıldı. Resimler İçin Tıklayınız.

4. Akıllı tahtalar üzerinden okulumuz tarafından hazırlanın  40 dakikalık 15 TEMMUZ temalı  videolar tüm öğrencilerimize  izletildi. Resimler İçin Tıklayınız.

5. 15 Temmuz panalorı  oluşturuldu.

6. 15 Temmuz temalı mektup etkinliği yapıldı.

7. 15 Temmuz temalı slogan etkinliği yapıldı.

8. Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN tarafından her gün 15 Temmuz ruhunu tüm okula yansıtan temsili sınıflar görevlendirildi.

9.    15 TEMMUZ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYE gezisi     Resimler İçin Tıklayınız

10. 15 TEMMUZ GAZİ MECLİSİ gezisi                                    Resimler İçin Tıklayınız

11. 15 TEMMUZ EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ gezisi     Resimler İçin Tıklayınız

12. 15 TEMMUZ ŞEHİT KÖŞESİ                                               Resimler İçin Tıklayınız

13. DERYA OVACIKLI ZİYARET                                                  Resimler İçin Tıklayınız

14.Derya OVACIKLI´dan ÖĞRENCİLERİMİZE MEKTUP          Resmiler İçin Tıklayınız

15.Öğrencilerimiz GÖLBAŞI POLİS ÖZEL HAREKAT MERKEZİNDE Resimler İçin Tıklayınız.

16. DERYA OVACIKLI ZİYARET                                                   Resimler İçin Tıklayınız

17. 2017 Yılı 15 Temmuz Web Sayfası

18. 2018 Yılı 15 Temmuz Web Sayfası

19. 2020 Yılı 15 Temmuz Web Sayfası

Cennet vatanımıza; 15 Temmuz gecesi hain bir darbe teşebbüsü yapılmıştır. Demokrasimizi, Cumhuriyetimiz sekteye uğratmak isteyen emperyalist piyonları ve hainleri; milletimiz Başkomutanımızın sarsılmaz inanç ve iradesiyle; Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet ülküsüyle birlik ve beraberlik içerisinde, tarihi bir mücadeleyle püskürterek tüm dünyaya muhteşem bir cevap vermiştir. 15 Temmuz tarihimizin altın sayfalarına Demokrasi Zaferi, Demokrasi Destanı olarak geçmiştir.

OKTAY ÇALIŞKAN

OKUL MÜDÜRÜ