Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki eğitimle birlikte düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli kültürüyle gurur duyan, insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerine açık, kendisi ve çevresiyle barışık, sanat duyarlılığı gelişmiş, özgüveni, hak ve adalet sorumluluk bilinci yüksek, gayretli, girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Mesleki eğitimle birlikte düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, milli kültürüyle gurur duyan, insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerine açık, kendisi ve çevresiyle barışık, sanat duyarlılığı gelişmiş, özgüveni, hak ve adalet sorumluluk bilinci yüksek, gayretli, girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar: Web sitemizde BAŞARILARIMIZ linkinde çok detaylı olarak başarılar eklenmiş olup, arşivleme yapılmıştır.

Servis Bilgisi: ETİMESGUT ERYAMAN bölgelerine servis bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Web sitemizde BAŞARILARIMIZ linkinde çok detaylı olarak başarılar eklenmiş olup, arşivleme yapılmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Web sitemizde BAŞARILARIMIZ linkinde ÖSS BAŞARILARIMIZ alt linkinde çok detaylı olarak eklenmiş olup, arşivleme yapılmıştır.
Sportif Etkinlikler: Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde son 5 yılın tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde son 5 yılın tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.
Proje Çalışmaları: Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde son 5 yılın tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Web sitemizde HABER ARŞİVİ linkinde son 5 yılın tüm faaliyetleri eklenmiş olup, arşivlenmiştir.

Telefon - 0 (312) 226 63 57

WEB - https://salihhelvacimtal.meb.k12.tr

Adres - AYYILDIZ MAH. 6106 SK. NO 6 ETİMESGUT / ANKARA

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Adres - AYYILDIZ MAH. 6106 SK. NO 6 ETİMESGUT / ANKARA

Ulaşım Koru metrosu 567 no´lu şehir otobüsleri ve İstanbul Yolundan da 536 nolu şehir otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 6 km. uzaklıktadır. İl merkezine de 26 km. uzaklıktadır.