YÖN BULMA(ORYANTİRİNG) SPORUNDA GURUR KAYNAĞIMIZ

YÖN BULMA(ORYANTİRİNG) SPORUNDA GURUR KAYNAĞIMIZ

Oryantiring sporuyla uğraşan 4 sporcumuz katıldıkları okul sporları müsabakalarında Ankara´da dördüncü, Ordu ilinde yapılan bölge müsabakalarında da 2.olarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Öğrencilerimiz Türkiye elemelerine katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

07.04.2015 1431

Okulumuzda sportif, sosyal, kültürel alanda hobileri olan öğrencilerimiz desteklenmekte, çalıştıkları özel kulüplerindeki başarılar okulumuza da yansıtılarak öğrencilerimiz hem motive edilmekte, hem de onore edilmektedirler. Oryantiring sporuyla da uğraşan öğrencilerimizin arasında da Türkiye ve dünya çapında sporcularımız vardır. İsmail KILINÇ hem milli sporcu olarak hem de güneydoğu Avrupa ülkeleri arasında yapılan müsabakalarda üçüncülük derecesiyle bizleri gururlandırmıştır. Oryantiring sporu ile ilgilenen öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. 

İSMAİL KILINÇ 10CORYANTİRİNG 
OLCAY YÜKSEL A10AORYANTİRİNG 
ÜMİTCAN TOPCU 9HORYANTİRİNG 
İBRAHİM ABDULLAH YEĞİT 10CORYANTİRİNG 

ETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

 

 

ETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

 

 


 

 

ETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RESİMLER

ETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİETİMESGUT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ